X
تبلیغات
رایتل

دستور آشپزی

و اما کوکوی گل کلم :

 مقداری گل گلم رو با گلهای جدا شده مبذاریم بخارپز بشه یا با آب خیلی کم و نمک و زودچوبه میپزیم.نرم که شد برمیداریم و آبکش میکنیم. 

کف تابه روغن زیتون و زعفرون میریزم و گل گلمها رو میچینم. من فلفل و آویشن هم بهشون میزنم.ادویه گرم برای زمستون مناسبه.کمی هم فشار میدیم که یکدست و فشرده تر شه. 

میذاریم تفت بخورن.بعد به تعداد نفرات میشه تخم مرغ روی اونها با فاصله شکست و در تابه رو میبندیم تا تخم مرغها سفت بشه.درضمن ته دیگ خوشمزه ای ته تابه شمادرست شده اگه زمان پخت رو بالاتر ببرین.

اگه تخم مرغها رو این مدلی دوست دارین معلوم باشه با همون تابه شیکتون ببرین سر سفره. (اگه تابه شما تفلون نیست که بشه برگردوندش)

میتونین تخم مرغها رو توی ظرف جدا بهم بزنین و روی گل کلمها پخش کنین و درشو ببندین تا سفت بشه.بعد توی ظرف مناسب کوکوتونو برگردونین.تزئینات دیگه به عهده خودتونه.من دخالت نمیکنم!!! 

*روز جمعه من این کوکو رو با قارچ هم تهیه کردم.فقط اولش قارچ رو توی روغن زیتون و زعفرون سرخ کنین بعد گل گلم اضافه کنین.اونم خوشمزه شده بود 



تاریخ : یکشنبه 14 آبان‌ماه سال 1391 | 09:06 ق.ظ | نویسنده : آرامیس | نظرات (2)