- دسسستشون درد نکنه امسال واقعا ساعت کاری ماه رمضونو به طرز کارشناسانه ای تغییر دادن.ساعت ۹ میایم اداره و میشه لااقل سه ساعت بعد از سحر خوابید و جبران کرد.
- این غذا درست کردن برام همیشه یه کار بزرگ و غوله!چون همیشه به فکر تغذیه خانواده هستم و دوست دارم زود غذام آماده و سرو بشه و من بتونم بعد از انجام مابقی کارهای روتینم دیگه بخوابم.از طرفی ماه رمضون هم هست و طبعا انتخاب غذاها محدودتر میشه.اینه که بعضی وقتا این مسئولیت تکراری و اشغال کننده ذهن و وقت آشپزی عذاب دهنده میشه.در همین راستا ما در سه روز گذشته خوراک مرغ با رب انار(اختراع خودم!) و زرشک پلو-خورش بامیه-خورش قیمه بادمجون رو به قول دخترکمون پزیدیم .
پ.ن:آی بدم میاد با وجود اندازه کردن غذا بازم باقیش میمونه و غذای مانده در یخچال هم برای وعده بعدی در منزل ما اصلا مصرف کننده نداره.چه باید کرد؟
ماه رمضونی کمتر بپزید، سیر نشدن خرما و اینا بخورن (:
خوب...اینم حرفیه!