دیشب بعد از مدتها گفتیم خورش بادمجون درست کنیم.چند شب قبل تعدادی بادمجون تپلی دلمه ای خوشگل براق خریدم و چندتایی هم فلفلهای دلمه ای رنگی و قصدم درست کردن دلمه بود که دیدم خیلی راغب نیستیم و فلفلهای به این خوشگلی و خوشرنگی رو برای سوپ و خوراکهای دیگه بذارم و بادمجونها رو خورش کنم.آخه خورش با این بادمجون گوشتیا خیلی لذیذ میشه.
خلاصه با دقت و وسواس زیاد شروع کردم به درست کردن خورش با گوشت قلقلی که زود هم درست بشه.حتی از پوره 3-4تاگوچه فرنگی و آب لیموترش تازه هم استفاده کردم که خوشمزه تر بشه.
خلاصه یه برنج محشر هم از رامسر گرفته بودم که با دودی ترکیبش کردم و شد یه پلوی زعفرونی عالی و یه سالاد شیرازی هم کنارش و ....
دعوت کردیم از اهالی خونه که بیایین و ببینین چه هنری بخرج دادم براتون....
اما...اگه شما فکر کنین چسبید به ما سخت در اشتباهید چون...
اولین قاشق غذا رو که همسر با اشتها به دهنش برد و مزه غذا رو حس کرد ابروهاش گره خورد تو هم اونم چه گرهی...
بادمجونهای نامرد تلخ خ خ خ بودن .آبروموبردن....(گریه.....)
یه سوال دارم
از بین کدبانوهای محترم کی میتونه کمکم کنه
میخوام یه مهمونی بدم بصرف ماهی شکم پر توی فر برای تعداد 5-6 نفر با ماهی قزل آلای متوسط
من تابحال ماهی رو به شیوه های زیر درست کرده ام و همیشه مقبول افتاده.بعبارتی ماهیهای منو هرکی خورده با اشتها ازش یاد میکنه:
ماهی درسته یا فیله سرخ شده با آرد سوخاری و ادویه های مخصوص-توی تابه رژیمی با مخلفات روی برشهای ماهی و کبابی روی ذغال
ولی توی فر رو تا حالا درست نکردم. البته مرغ درسته رو یک ساعت و نیم با حرارت متوسط توی فرم برشته و کاملا مغزپخت درمیارم.حالا
چقدر پخت ماهی توی فر زمان میبره؟
ممنون میشم کمکم کنید سریع لطفا