ما به هم محتاجیم

تا می توانید لبخند بزنید

ما به هم محتاجیم

تا می توانید لبخند بزنید

خورش بادمجون

دیشب بعد از مدتها گفتیم خورش بادمجون درست کنیم.چند شب قبل تعدادی بادمجون تپلی دلمه ای خوشگل براق خریدم و چندتایی هم فلفلهای دلمه ای رنگی و قصدم درست کردن دلمه بود که دیدم خیلی راغب نیستیم و فلفلهای به این خوشگلی و خوشرنگی رو برای سوپ و خوراکهای دیگه بذارم و بادمجونها رو خورش کنم.آخه خورش با این بادمجون گوشتیا خیلی لذیذ میشه. 

خلاصه با دقت و وسواس زیاد شروع کردم به درست کردن خورش با گوشت قلقلی که زود هم درست بشه.حتی از پوره 3-4تاگوچه فرنگی و آب لیموترش تازه هم استفاده کردم که خوشمزه تر بشه.

خلاصه یه برنج محشر هم از رامسر گرفته بودم که با دودی ترکیبش کردم و شد یه پلوی زعفرونی عالی و یه سالاد شیرازی هم کنارش و ....

 دعوت کردیم از اهالی خونه که بیایین و ببینین چه هنری بخرج دادم براتون....

اما...اگه شما فکر کنین چسبید به ما سخت در اشتباهید چون...

اولین قاشق غذا رو که همسر با اشتها به دهنش برد و مزه غذا رو حس کرد ابروهاش گره خورد تو هم اونم چه گرهی...

بادمجونهای نامرد تلخ خ خ خ بودن .آبروموبردن....(گریه.....)

یه سوال آشپزی؟

یه سوال دارم 

از بین کدبانوهای محترم کی میتونه کمکم کنه 

میخوام یه مهمونی بدم بصرف ماهی شکم پر توی فر برای تعداد 5-6 نفر با ماهی قزل آلای متوسط 

من تابحال ماهی رو به شیوه های زیر درست کرده ام و همیشه مقبول افتاده.بعبارتی ماهیهای منو هرکی خورده با اشتها ازش یاد میکنه: 

ماهی درسته یا فیله  سرخ شده  با آرد سوخاری و ادویه های مخصوص-توی تابه رژیمی با مخلفات روی برشهای ماهی و کبابی روی ذغال 

ولی توی فر رو تا حالا درست نکردم. البته مرغ درسته رو یک ساعت و نیم با حرارت متوسط توی فرم برشته و کاملا مغزپخت درمیارم.حالا

چقدر پخت ماهی توی فر زمان میبره؟ 

ممنون میشم کمکم کنید سریع لطفا